Skip to content Skip to footer

A családi borozó bérlése

Borászatunk elülső részében egy ünnepélyek megrendezésére alkalmas helyiséget alakítottunk ki, ahol kerek jubileumokat, gyerekük születését ünnepelhetik, kisebb lakodalmat rendezhetnek, vagy borkóstolón vehetnek részt. A helyiség kapacitása 35 fő. A fedett teraszon lehetőség nyílik egy baráti beszélgetésre, és a friss levegőn meginni egy pohár bort.

Rendezvényére étkezést is biztosítunk, amelyet a vágsellyei Domino vendéglőben készítenek el. Bort természetesen a saját borospincénkből választhat. A rendezvényt megelőzően örömmel megbeszélünk minden kis részletet. Kolléganőnk feldíszíti a helyiséget, megterít és egész este folyamán az Önök segítségére lesz.

Rendezvényt szervez cége, családja, barátai számára? Családias hangulatot szeretne? Borozónk mindezt nyújtani tudja.
Építése alkalmával gondoltunk a megfelelő építkezési anyagokra és díszítő elemekre, amelyek kellemes közérzetet nyújtanak. A fából készült bútorok és burkolatok melege, az időtálló tégla, és téli hónapokban a kandallóban izzó tűzifa teszi még hangulatosabbá az ittlétet.

Családi vagy céges vacsora borkóstolót is tartalmazhat szakértő magyarázattal. Bemutatjuk borainkat, melyek az ételekkel együtt tökéletes ízharmóniát teremtenek.

Érezze magát otthon nálunk, válassza borozónkat tervezett ünnepsége helyszínéül! Vagy látogasson meg bennünket rendszeres borkóstolóink valamelyikén!

Borkóstoló

A téli és az átmeneti hónapok folyamán borászatunkban péntek esténként rendszeres borkóstolókat rendezünk, amelyekről előzetesen a szociális hálókon értesülhetnek.

A borkóstoló része az étkezés is – előétel, főétel és a desszert, amelyről nagyobbik lányom gondoskodik, aki évek óta foglalkozik cukrászattal. Tehát nálunk teljes családi csomagot kapnak.

Vendéglátóként minden ételhez hozzáillő bort kínálok. Általában 7-8 fajta bort kóstolhatnak a vacsora ideje alatt - száraz fehéret, félszáraz rosét, a süteményhez pedig különleges desszert borokat. Valamennyi borról rövid ismertetőt hallhatnak, számos érdekességet is megtudhatnak róluk.

A borkóstolóval egybekötött vacsorára meghívhatja közvetlen hozzátartozóit, barátait, kollégáit. Jó ízek kavalkádja, minőségi borok kóstolója várja önöket tapasztalt borász közreműködésével, kellemes vidéki környezetben.

Helyfoglalás

Helyfoglalás lehetséges a következő telefonszámon: +421 905 332 607 vagy az űrlap kitöltésével.

hu_HU